14 Aralık 2008 Pazar

Black Frost Subs

Black Frost Subs, Chackal (Zafer) ve Pesimist Rapci (Ben-Enes) tarafından kurulan bir anime çeviri takımıdır. Bahsi geçen şahısların ingilizceleri mükemmel düzeyde olmamakla beraber, fansub olayına hobi olarak başlamaları potansiyel deli olduklarının en büyük kanıtıdır. Black Frost ismi ise... uzun hikaye :) (yıllar sonrayı bekleyin :))

BFS'de yayınlanacak her türlü altyazı .srt formatında olacaktır. İlgili videonun download linki de altyazı ile beraber verilecektir. Srt formatında yayınladığımız için hem videoyu hem altyazıyı indirmelisiniz. Altyazının ismi ile videonun ismini aynı yaptıktan sonra Media Player Classic (önerilen program: indirmek için tıkla) veya BS Player ile videoyu açarak türkçe anime izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Her türlü istek, öneri, şikayet, hakaret, gaflet, dalalet ve hatta hıyanetinizi herhangi bir yazıya yorum bırakarak bildirebilirsiniz.

İlk projemiz mi? Sıkı durun geliyor! Bu yıl sonbahar sezonun en çok sevilen animelerinden, bizlerin hayranlıkla izlediği, izleyen hemen hemen herkesin hayran kaldığı mükemmel anime:

Black Frost Subs Çeviri Ekibi:

Chackal (Zafer Altınsoy)
Pesimist Rapci (Enes Uğur Şekerci)

3 Yorum:

Adsız,  20 Aralık 2008 02:12  

Kolay gelsin ^_^, bekliyoruz türkçe altyazılı bölümleri.. Fansub linklerime en kısa zamanda eklicem..

Adsız,  24 Ocak 2009 21:42  

yoğunluk, tembellik, acemilik derken biraz (ne birazı, 1 ay olmuş xD) geçiktik. ama ikimizde kendi bölümlerimizin %90 ını tamamladık, 2-3 güne 2 bölüm birden çıkarıcaz. Chaos Head bitti ama türkçe altyazılar yolda :)

© 2008 Black Frost Subs

Hakkı no Sono Bloga wa Saklamaka...

Sayfa Başı  

Bu Site En İyi Firefox İle Görüntülenmektedir